ReflectForward staat voor

Duurzame organisatieontwikkeling en bijdragen aan relevante organisatieverandering met impact. Van procesoptimalisatie tot het verbeteren van de (interne) dienstverlening. 

 

Een samenwerking met ReflectForward zorgt voor een veranderkundige aanpak die met overtuiging en vanuit visie gepresenteerd kan worden aan de top, het management en het team. Om vervolgens aan de slag te gaan: pragmatisch werken aan strategische doelen, samen met het team en collega’s uit de organisatie, met jou in the lead. ReflectForward biedt

  • Overtuigende visie en veranderkundige blik;
  • Pragmatische en oplossingsgerichte aanpak; 
  • Ondersteuning bij stakeholdermanagement en besluitvormingstrajecten;
  • Koppeling van afdelingsactiviteiten aan strategische doelen;
  • Verbinding met en zichtbare bijdrage aan primaire proces;
  • Kennis van HR, doorvertaald naar integrale interventies; 
  • Sparring en coaching in 't veld;
  • Ruimte, vertrouwen en plezier;
  • Borging in het team en de organisatie.

"Ik sta voor een persoonlijke aanpak die uitdagend en realistisch is, past bij de organisatie en haar doelen, maar bovenal past bij jou.


ReflectForward is ontstaan vanuit mijn ambitie om (midden)management en programmamanagers te adviseren en ondersteunen bij het realiseren van strategische doelstellingen. Het samenbrengen van verschillende perspectieven, belangen en oplossingen geeft me energie. Daarbij maak ik optimaal gebruik van mechanismen uit de organisatiepsychologie en mijn ervaringen uit het HR-vak en programmamanagement. Uitdagende besluitvormingstrajecten zijn mij dan ook niet vreemd. Ik sta voor een persoonlijke aanpak die uitdagend en realistisch is, past bij de organisatie en haar doelen, maar bovenal past bij jou als eindverantwoordelijke. 


Samen met volle vaart vooruit!

 

De energieke dynamiek van organisatieontwikkeling vraagt continue sparring, reflectie en inspiratie. Stilstaan om te versnellen, een spiegel en terug naar de kern. En vooral je team en stakeholders blijven betrekken. Ook al leidt dit tot regelmatige aanscherping van de plannen en bijsturing in de praktijk. Hiervoor kun je bij mij terecht. Ik maak je doelen en bijbehorende acties concreet en zal eerlijk met je sparren over de uitdagingen en oplossingen. Dit uiteraard gecombineerd met mijn slagkracht, positieve motiverende energie en relativerende humor. Een verandering leiden is immers al spannend genoeg. Met een toekomstgerichte blik leren uit het verleden, dat is hoe ReflectForward je vooruit helpt. 


Projecten en bloggen, omdat het kan

Naast samen met mijn opdrachtgevers werken aan het realiseren van strategische doelen, werk ik in verschillende samenwerkingsverbanden aan projecten en blog ik op persoonlijke titel. Zo experimenteer, leer en ontwikkel ik mezelf en werk ik aan datgene waarvan ik denk dat het er toe doet. 

 

Deze 'nevenprojecten' zijn voor mij een belangrijke reden geweest om ReflectForward op te richten, omdat ik op deze manier zonder opdracht zelf vorm en invulling kan geven aan aan inspirerende ideeën die ik vanuit mijn professie belangrijk vind.  


De rode draad is merendeels leiderschap, verbinding, realisme en regie op je werkleven. Authenticiteit, autonomie en aandacht zijn daarbij voor mij kernbegrippen. Meer informatie volgt binnenkort. 

Volg me op LinkedIn of neem een kijkje achter de schermen op instagram (@reflectforward)